Benč víkendoval pri vode aj vatre

03.06.2003 Celý región

Primátor Prešova Ing. Milan Benč mal tento májovo - júnový víkend veľmi pestrý.\r\nZúčastnil sa otvárania kúpalísk a teda letnej sezóny na Delni a Sídlisku III...
Primátor Prešova Ing. Milan Benč mal tento májovo - júnový víkend veľmi pestrý.
Zúčastnil sa otvárania kúpalísk a teda letnej sezóny na Delni a Sídlisku III. Na prvom spomínanom kúpalisku sa za účasti 8. mužstiev konal futbalový turnaj, na ktorom sa tiež zúčastnil.

„ Keďže tento víkend patrí celý deťom, aj ja som považoval za potrebné sa zúčastniť osláv Dňa detí a pokúsiť pozrieť sa na svet ich očami“ hovorí Benč. Zároveň dodáva, že „ aj na takejto akcii je veľmi dobré sa porozprávať s rodičmi oslávencov, lebo aj bez diskusie s nimi sa jednoducho nedá robiť ta správna politika“ .
V podvečer zavítal do rekreačnej oblasti v Lipovciach, kde ako sám tvrdí „ pri príjemnom posedení v prírode sa trochu odreagoval od každodenných starostí a problémov“ .

Na otázku akú bude mať podobu ten nasledujúci víkend? primátor dodal „ aj ten nasledujúci bude viacmenej pracovný“ . Koniec týždňa sa v Prešove bude niesť znamení osláv 550 výročia udelenia erbu. Primátor má naplánované pracovnospoločenské stretnutia, ale zároveň hovorí, že sa „ teší na slávnostný koncert“ . Tieto kultúrne podujatia navštevuje s manželkou veľmi rád.
(mk)
 

Vyberte región